Sunt zile care dor

Sunt zile care dor , când cel pe care il iubeşti nu iti simte dragostea . E greu sa fii in doi când vrea numai unul . Si rugăciunile merg mai greu , si ziua e mai lungă , si lacrimile iti curg mai des pe obraz , si sufletul e mai obosit si fara vlagă , si duhul e mai trist , si speranţa se zăreste tot mai departe de capătul tunelului . Pentru ce atâtea suferinte ? In numele iubirii?   Dar Hristos unde e ? Când doi oameni care incep o relaţie si ajung la hotărâri serioase in viaţa lor , trebuie sa aibă la baza relatiei bunul simţ , nu îndreptăţirea de sine . Suflete drag tine minte , dacă iubeşti pe cineva cu tărie , ai intotdeauna grijă ca Hristos sa fie mai presus de toate in sufletul tau . Nu care cumva iubirea pentru persoana respectivă sa fie invers proporţională cu iubirea pentru Hristos . Cu cât vei iubi mai mult persoana respectivă , cu atâta Hristos va avea un loc mai mic in inima ta . Deci fii atent cui dai întîietate . Omul e schimbător , Hristos e veşnic acelaşi . Omul te mai raneste , iti mai intoarce spatele , Hristos niciodată nu va face acest lucru . Dacă te respecti cu adevărat si iti iubeşti Ziditorul , iubeşte in Hristos pe cine vrei . Când cel de lângă tine va invata sa preţuiască timpul acordat lui de tine ; când va descoperi esenta farmecului sufletului tau ; când va avea grijă sa isi aleagă cuvintele spuse tie intocmai ca in momentul primei întâlniri , si se va strădui sa ramana mereu aceeaşi prezenţa vie in viaţa ta ; când te va intelege si te va respecta cu fermitate ; când va sti sa treaca peste durerea lui ca sa o aline pe a ta ; când va invata ca libertatea care ti-o oferă este cheia dragostei tale , atunci vei putea spune ca te iubeşte cu adevărat . Iar ca tu sa ai putere sa treci peste neajunsurile lui , sa il educi in spiritul dragostei ; sa il rasfeti cu bucuria chipului tau atunci când e trist ; sa ii zâmbeşti când cruzimea realitatii il ingrozeste ; sa il alini când sufletul lui plânge , sa iti aduci aminte de cuvintele mele ; in toate clipele si ţelurile vieţii tale tu ai nevoie de Hristos . Rugăciunea ta către El este singura care schimba omul pe care il iubeşti . Nu deznădăjdui , ci imbarbateaza-te pornind la luptă cu flacăra rugăciunii . Nu tot ce este frumos la prima vedere e si bun . Dacă sufletul pe care il iubeşti salasluieste in întunericul său , lumina rugăciunii tale il va speria . Ori se va schimba in bine , exact ca atunci când zorile zilei ce apare se luptă cu rămăsitele nopţii ; ori va pleca nesuportand lumina . Iar tu dacă iubeşti cu adevărat , ii vei respecta decizia chiar dacă te doare . Si atunci vei rămâne cu Soarele Hristos care va scoate in timp , alta stea pe cerul vieţii tale . Asta dacă porneşti cu Hristos la drum , dacă nu , cu cine vei rămâne când cel de lângă tine va pleca ? Cu o profundă dezamăgire . De aceea este bine sa te sprijini pe Dumnezeu . Deci… pentru ce atâtea suferinte ? In numele iubirii  ? Dar Hristos unde e  ?

Fotografie: Sunt zile care dor,când cel pe care il iubeşti nu iti simte dragostea. E greu sa fii in doi când vrea numai unul. Si rugăciunile merg mai greu,si ziua e mai lungă ,si lacrimile iti curg mai des pe obraz,si sufletul e mai obosit si fara vlagă,si duhul e mai trist,si speranţa se zăreste tot mai departe de capătul tunelului . Pentru ce atâtea suferinte ? In numele iubirii ?Dar Hristos unde e ?Când doi oameni care incep o relaţie si ajung la hotărâri serioase in viaţa lor,trebuie sa aibă la baza relatiei bunul simţ ,nu îndreptăţirea de sine. Suflete drag tine minte,dacă iubeşti pe cineva cu tărie ,ai intotdeauna grijă ca Hristos sa fie mai presus de toate in sufletul tau. Nu care cumva iubirea pentru persoana respectivă sa fie invers proporţională cu iubirea pentru Hristos. Cu cât vei iubi mai mult persoana respectivă ,cu atâta Hristos va avea un loc mai mic in inima ta. Deci fii atent cui dai întîietate.Omul e schimbător ,Hristos e veşnic acelaşi . Omul te mai raneste ,iti mai intoarce spatele,Hristos niciodată nu va face acest lucru. Dacă te respecti cu adevărat si iti iubeşti Ziditorul ,iubeşte in Hristos pe cine vrei.Când cel de lângă tine va invata sa preţuiască timpul acordat lui de tine;când va descoperi esenta farmecului sufletului tau;când va avea grijă sa isi aleagă cuvintele spuse tie intocmai ca in momentul primei întâlniri ,si se va strădui sa ramana mereu aceeaşi prezenţa vie in viaţa ta;când te va intelege si te va respecta cu fermitate;când va sti sa treaca peste durerea lui ca sa o aline pe a ta;când va invata ca libertatea care ti-o oferă este cheia dragostei tale,atunci vei putea spune ca te iubeşte cu adevărat . Iar ca tu sa ai putere sa treci peste neajunsurile lui,sa il educi in spiritul dragostei;sa il rasfeti cu bucuria chipului tau atunci când e trist;sa ii zâmbeşti când cruzimea realitatii il ingrozeste ;sa il alini când sufletul lui plânge,sa iti aduci aminte de cuvintele mele;in toate clipele si ţelurile vieţii tale tu ai nevoie de Hristos. Rugăciunea ta către El este singura care schimba omul pe care il iubeşti . Nu deznădăjdui,ci imbarbateaza-te pornind la luptă cu flacăra rugăciunii. Nu tot ce este frumos la prima vedere e si bun. Dacă sufletul pe care il iubeşti salasluieste in întunericul său ,lumina rugăciunii tale il va speria. Ori se va schimba in bine,exact ca atunci când zorile zilei ce apare se luptă cu rămăsitele nopţii ;ori va pleca nesuportand lumina. Iar tu dacă iubeşti cu adevărat ,ii vei respecta decizia chiar dacă te doare. Si atunci vei rămâne cu Soarele Hristos care va scoate in timp,alta stea pe cerul vieţii tale. Asta dacă porneşti cu Hristos la drum,dacă nu,cu cine vei rămâne când cel de lângă tine va pleca ? Cu o profundă dezamăgire .De aceea este bine sa te sprijini pe Dumnezeu . Deci...pentru ce atâtea suferinte?In numele iubirii ? Dar Hristos unde e ?

Anunțuri

4 comentarii la “Sunt zile care dor

 1. samewhiteblue spune:

  Dacă aș și putea să fac ceea ce trebuie…să înțeleg, să găsesc, să șterg greșelile, să vindec…

  Apreciază

  • Fiecare dintre noi,uneori ….trebuie sa o luam de la capăt ,cu mult mai multa răbdare si atenţie asupra situatiei si a noastra ,decât am dat dovadă in incercarea anterioara . „Prea târziu” e doar dincolo. In viaţa există intotdeauna un „de la capăt „. Incearca suflete drag….iti sunt alături cu gânduri bune.

   Apreciază

   • samewhiteblue spune:

    Îți mulțumesc întreg, plin… din suflet. Știu că nu e târziu, dar e dureros pentru că am pierdut lucruri frumoase, neprețioase, pentru că m-am trezit dintr-un loc în celălalt, pe nesimțite. Cuvintele tale(textul acesta)au venit tocmai atunci când trebuia, în momentul când nici nu mai poți plânge, nu mai poți merge, nu ai nici măcar renunțarea. Deși, nu pot să-mi exprim recunoștiința, vreau să-ți mai mulțumesc o dată. Pentru tot. Să ai o zi frumoasă!

    Apreciază

 2. samewhiteblue spune:

  prețioase, îmi cer scuze 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s