Oameni din mine

Ți-aminteşti ? Parcă mai ieri ne-am întâlnit pe aceste meleaguri frumoase , pline de lumină Te-am întâlnit stând la umbra sumbră a gândurilor tale , adăpându-te cu resemnare din izvorul durerii tale , fugărind cu îndârjire orice urmă de speranță din inima ta obosită de tumultul vieții . Nu te așteptai să mă întâlnești . Mirat , buimac de prezența mea , ai bâlguit timid , cu ochii tăi , un salut din privirea ta ștearsă . Se vedeau urme de monotone lacrimi pe obrajii tăi arși de vântul întristării . Și atunci , nu am mai stat mult pe gânduri . Ți-am zâmbit binevoitor și ți-am răpit sufletul trist în brațele mele mari , de copac îmbătrânit sub vremi zburdalnice. Am luat durerea ta , am ascuns-o printre ale mele ofuri , și am plecat amândoi mai departe , în viaţă . Așa am devenit prieteni . Și zâmbetul meu l-am împărțit cu tine . Bucuria mea de a trăi , ne-a îndestulat pe ambii . Te-am hrănit cu visele mele , dogorit fiind de caldura inimii tale . Tainele mele au devenit pentru tine prilej de meditații adânci . Cuvintele mele , din seva vieții , ți-au redat liniștea și siguranța de altădată. Dragostea de frumos și adevăr , te-a inundat cu desăvârșire . Ai crescut sub ochii mei , doar în câteva luni . De când te-am cunoscut , de când am împărțit bucuria și necazul , zâmbetul fraged și lacrima posacă , înțelepciunea și încrederea , mi-ai devenit mai mult decât un prieten : mi-ai devenit un suflet drag . Eu împart din darurile pe care le-am primit de Sus , daruri care nu sunt ale mele . Eu împart pentru ca tu să împarți mai departe părți frumoase din sufletul a doi prieteni buni , tuturor celor care sunt ca noi doi suflete drag . Rugăciunea să fie cea care ne unește ; adevărul cel care ne definește ;  iubirea în Hristos cea care ne contopește . Îți mulțumesc că exiști suflete drag…!

Ps : Acest articol l-am adresat tuturor sufletelor dragi care poposesc cu atâta răbdare , de timp îndelungat , pe pagina mea , cu alese mulțumiri pentru sprijinul moral , gândul curat și sincer și inima caldă pe care mi-au pus-o la dispozitie fără prea mult efort și întrebări . Oamenii rugători , oameni frumoși , oameni buni , oameni din mine .

Ochii Caprui

Fotografie: Ți-aminteşti ? Parcă mai ieri ne-am întâlnit pe aceste meleaguri frumoase , pline de lumină.  Te-am întâlnit stând la umbra sumbră a gândurilor tale , adăpându-te cu resemnare din izvorul durerii tale , fugărind cu îndârjire orice urmă de speranță din inima ta obosită de tumultul vieții.  Nu te așteptai să mă întâlnești. Mirat , buimac de prezența mea , ai bâlguit timid , cu ochii tăi, un salut din privirea ta ștearsă. Se vedeau urme de monotone lacrimi pe obrajii tăi arși de vântul întristării. Și atunci , nu am mai stat mult pe gânduri.  Ți-am zâmbit binevoitor și ți-am răpit sufletul trist în brațele mele mari , de copac îmbătrânit sub vremi zburdalnice. Am luat durerea ta , am ascuns-o printre ale mele ofuri, și am plecat amândoi mai departe, în viaţă.  Așa am devenit prieteni. Și zâmbetul meu l-am împărțit cu tine .Bucuria mea de a trăi,  ne-a îndestulat pe ambii. Te-am hrănit cu visele mele, dogorit fiind de caldura inimii tale. Tainele mele au devenit pentru tine prilej de meditații adânci.Cuvintele mele , din seva vieții, ți-au redat liniștea și siguranța de altădată. Dragostea de frumos și adevăr , te-a inundat cu desăvârșire. Ai crescut sub ochii mei , doar în câteva luni. De când te-am cunoscut, de când am împărțit bucuria și necazul, zâmbetul fraged și lacrima posacă , înțelepciunea și încrederea, mi-ai devenit mai mult decât un prieten:mi-ai devenit un suflet drag. Eu împart din darurile pe care le-am primit de Sus, daruri care nu sunt ale mele.Eu împart pentru ca tu să împarți mai departe părți frumoase din sufletul a doi prieteni buni , tuturor celor care sunt ca noi doi suflete drag. Rugăciunea să fie cea care ne unește; adevărul cel care ne definește; iubirea în Hristos cea care ne contopește. Îți mulțumesc că exiști suflete drag...!

Ps: Acest articol l-am adresat tuturor sufletelor dragi care poposesc cu atâta răbdare, de timp îndelungat, pe pagina mea, cu alese mulțumiri pentru sprijinul moral, gândul curat și sincer și inima caldă pe care mi-au pus-o la dispozitie fără prea mult efort și întrebări. Oamenii rugători, oameni frumoși, oameni buni, oameni din mine.

Ochii Caprui

Reclame

3 comentarii la “Oameni din mine

  1. razedelumina spune:

    Doamne ce frumos … Cat de fericit si cat de iubit trebuie sa fii tu suflete frumos , suflete minunat ce scrii aceste randuri .! Cat de fericiti si de iubiti trebuie sa fie prietenii tai ..cei care citesc si simt cu inima ceea ce scrii ! Iti multumesc , mi-ai inseninat dimineata . Numara-ma si pe mine printre prietenii tai , hraneste-ma si pe mine cu visele tale si aseaza-ma si pe mine in bratele copacului tau batran . Eu te-am asezat de mult timp direct in inima mea ..! ❤ 🙂 Iti multumesc ca faci parte din viata mea !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s