Vezi cine esti

Sunt momente în viată când regretele iti cuprind inima , deseori inabusindu-te intr-un soi de deznădejde subtilă , menita chipurile sa iti aducă la cunostintă faptele tale din trecut . Dar regretele de acest gen nu fac decât sa tatoneze un drum din viaţa ta pe care l-ai parcurs si care acum , te cheamă înapoi in viaţa lui . Insa dacă iti pare cu adevărat rau de ceea ce acum , bineinteles nu mai poti schimba , nu regretul este calea , ci hotărârea de a te schimba in bine cu adevărat . Dar nu trebuie sa fie o schimbare de moment , care sa impresioneze fie pe ceilalţi , fie pe tine , dandu-ti impresia falsă sau inalta parere de sine ca intr-adevăr te-ai schimbat . Când te doare foarte tare un lucru la tine , il vei schimba cât de curând . Adevarata schimbare survine in timp , prin intermediul unei râvne disciplinate cu multa răbdare , râvnă care nu se lasa impresionata de ea insasi sau de schimbari de moment , ci parcurge cu multa răbdare toata istoria evoluţiei ei  , nescazand niciodată in intensitatea pe care o are , ci cladind câte o caramida pe zi , pe saptamana . Caramida in sensul de obisnuintă bună , care va rămâne . Intensitatea ravnei tale este egală cu durerea pe care o ai , iar răbdarea in a te schimba in bine este de aceeaşi măsura cu dragostea de Dumnezeu pe care o manifestă sufletul tau . Astfel , iti stii măsurile si poti verifica cine esti cu adevărat , nu din parerea ta despre tine sau din spusele altora despre caracterul pe care il ai .
Si chiar dacă ai aceste lucruri bune , tot păcătos esti si fara ajutorul Celui de Sus , nu vei clinti un pai din obisnuintele tale rele , oricata durere ai avea .

Ochii Caprui

Fotografie: Sunt momente în viată când regretele iti cuprind inima ,deseori inabusindu-te intr-un soi de deznădejde subtilă ,menita chipurile sa iti aducă la cunostintă faptele tale din trecut.Dar regretele de acest gen nu fac decât sa tatoneze un drum din viaţa ta pe care l-ai parcurs si care acum ,te cheamă înapoi in viaţa lui. Insa dacă iti pare cu adevărat rau de ceea ce acum ,bineinteles nu mai poti schimba,nu regretul este calea,ci hotărârea de a te schimba in bine cu adevărat .Dar nu trebuie sa fie o schimbare de moment,care sa impresioneze fie pe ceilalţi ,fie pe tine,dandu-ti impresia falsă sau inalta parere de sine ca intr-adevăr te-ai schimbat.Când te doare foarte tare un lucru la tine,il vei schimba cât de curând.Adevarata schimbare survine in timp,prin intermediul unei râvne disciplinate cu multa răbdare ,râvnă care nu se lasa impresionata de ea insasi sau de schimbari de moment,ci parcurge cu multa răbdare toata istoria evoluţiei ei ,nescazand niciodată in intensitatea pe care o are,ci cladind câte o caramida pe zi,pe saptamana . Caramida in sensul de obisnuintă bună ,care va rămâne . Intensitatea ravnei tale este egală cu durerea pe care o ai,iar răbdarea in a te schimba in bine este de aceeaşi măsura cu dragostea de Dumnezeu pe care o manifestă sufletul tau. Astfel ,iti stii măsurile si poti verifica cine esti cu adevărat ,nu din parerea ta despre tine sau din spusele altora despre caracterul pe care il ai.
    Si chiar dacă ai aceste lucruri bune,tot păcătos esti si fara ajutorul Celui de Sus ,nu vei clinti un pai din obisnuintele tale rele,oricata durere ai avea.

     Ochii Caprui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s