Pretentii

Tot timpul vor exista oameni în jurul tău care vor avea pretenții la tine . Pretenția e definită ca o așteptare deplin egală cu încrederea pe care o are acel om în tine . Numai că , atunci când iubești sau admiri un om , nu e bine să ai pretenții . Pentru că având pretenții , te iubești și te admiri pe tine , în niciun caz pe el . Pretențiile vor fi întotdeauna în folosul tău , nu al lui. Lui nu faci decât să îi răpești puțina și importanta libertate de a fi așa cum este el , cu defecte și calități , adică normal , neprefăcut de dragul tău . Vrei să ai pretenții ? De la tine trebuie să ai primul . Dacă de la tine ai pretenții mari și după spusele celor care nu umblă legați la ochi când văd un adevăr , adică au curajul cu orice risc de a nu te menaja ,ai ajuns să ți le îndeplinești , atunci poți să ai și de la cei din jurul tău . Dar nu uita …FIECARE AȘA CUM L-A LĂSAT DUMNEZEU , nu cum vrei tu …!!!

Ochii Caprui

Fotografie: Tot timpul vor exista oameni în jurul tău care vor avea pretenții la tine. Pretenția e definită ca o așteptare deplin egală cu încrederea pe care o are acel om în tine. Numai că, atunci când iubești sau admiri un om, nu e bine să ai pretenții. Pentru că având pretenții, te iubești și te admiri pe tine, în niciun caz pe el. Pretențiile vor fi întotdeauna în folosul tău , nu al lui. Lui nu faci decât să îi răpești puțina și importanta libertate de a fi așa cum este el, cu defecte și calități, adică normal , neprefăcut de dragul tău. Vrei să ai pretenții ? De la tine trebuie să ai primul . Dacă de la tine ai pretenții mari și după spusele celor care nu umblă legați la ochi când văd un adevăr, adică au curajul cu orice risc de a nu te menaja ,ai ajuns să ți le îndeplinești, atunci poți să ai și de la cei din jurul tău. Dar nu uita ...FIECARE AȘA CUM L-A LĂSAT DUMNEZEU , nu cum vrei tu ...!!!

    Ochii Caprui

Anunțuri

5 comentarii la “Pretentii

 1. Ileana spune:

  Adevarat grait Ochii Caprui! O zi plina cu mult soare sanatate fericire si multa iubire! ❤ Un inceput de saptamama cat mai placut!

  Apreciază

 2. Si tie suflete drag….la fel iti doresc.:)

  Apreciază

 3. Foarte corect, dar…..și a cere este o dovadă de dragoste, mai ales dacă cererile sunt făcute cu responsabilitate, adică să fie de folos. Exemplu concret ; ectenia cererilor din cultul liturgic. O seară frumoasa, suflete drag. Mulțumesc.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s