Suflete drag , lasa viata sa curga

 

Există în viață momente delicate când nu poți vorbi cu zâmbetul pe buze despre durerile tale . Pentru că le-ai trăit din plin intensitatea .
Dar va veni vremea când vei putea vorbi despre ele ca despre durerile altcuiva . Și atunci te vei mira de tine , de ușurința pe care ai căpătat-o degajandu-te . Cine crezi că ți-a dat această putere ? Timpul care a trecut ? Oamenii pe care ți i-a trimis Dumnezeu la momentul respectiv ? Atitudinea plină de optimism pe care te-ai străduit să ți-o formezi din plin ? Dorința înverșunată de a trece în viață drept un om puternic ? Eu cred că toate la un loc , dar în primul rând DUMNEZEU .

Au existat și vor mai exista clipe năvalnice de bucurie sfântă , când lacrima recunoștinței Îți răcorește sufletul îngreunat de atâtea nelegiuiri ce se petrec sub ochii noștri . Și totuși….Ai puterea să zâmbești în durere . Ți-e frică de cele mai multe ori să vorbești despre bucuria pe care o trăiești , cu sufletul deschis, de teamă că se va risipi și tristețea îi va lua locul iarăși . Dar te riști și vorbești însuflețit , cu tot avântul unui suflet bucuros. Împarți bucurie , aduci speranță , creezi dragoste , provoci însuflețire , încurajezi oamenii . Cine iți dă oare puterea să faci toate acestea ? Numai DUMNEZEU .

Ești ceea ce trăiești dacă trăiești frumos .
Ești ceea ce iubești, dacă iubești frumos .
Ești ceea ce îți dorești, dacă crezi frumos în Dumnezeu și în visele tale .
Când rănile trandafirului tău din suflet se vor fi închis , atunci petalele virtuților udate de lacrima recunoștinței și îngrijite de lumina credinței , vor înflori în văzul bucuriei tuturor , depănând amintiri ce au durut atunci iar acum ne bucură .
Și toate acestea datorită numai și numai Ție Doamne !

Suflete drag , oricine ai fi , oriunde ești , astăzi să lăsăm viața să curgă , durerile să treacă și bucuria să își spună cuvântul ei demn de ascultat și să ne bucurăm unul de altul ; tu bucurându-te de viaţă prin intermediul cuvintelor mele , iar eu bucurându-mă de darurile lui Dumnezeu prin prezența ta din sufletul meu .

Ochii Caprui

 

Anunțuri

5 comentarii la “Suflete drag , lasa viata sa curga

 1. […] Suflete drag , lasa viata sa curga. […]

  Apreciază

 2. samewhiteblue spune:

  Ochi Căprui, tot citindu-te voiam să-ți spun că mă bucură rândurile tale și te apreciez pentru că ești bun și atât de Om…mi te imaginez mereu pe aleile mănăstirilor, printre nevoiași dându-le de mâncare, vorbind cu bătrânii, jucându-te cu copii. Tu ne îndemni pe noi cititorii să lăsăm viața să curgă, să trăim și să iubim frumos. Să credem și să nu ne pierdem. Să zâmbim. Dar tu, tu cum te simți?
  Să ai o zi edenică!

  Apreciază

  • Mulțumesc mult😇
   Eu sunt bine după cum vezi…Trăiesc pentru ceilalți

   Apreciază

   • samewhiteblue spune:

    Să spun sau să nu spun ceva, asta e întrebarea. Mă bucur că ești bine, sper să trăiești și pentru tine, căci sufletul are nevoie să se simtă el pe el și să fie ascultat. Așa, redus mereu la ceilalți nu-și va frânge aripile, dar nici nu va cunoaște zborul propriu, ci pe al celorlalți!

    Apreciază

   • Foarte corect și sincer. Trăiesc și pentru mine, căci gândurile pe care le aștern sunt emoțiile și durerile mele în primul rand. Faptul că înseninează ziua cuiva e darul Celui de Sus, dar eu sunt ceea ce scriu și fac. Oglinda mea sunt faptele mele. Zborul mi l-am cunoscut, aripile mi le-am frânt de foarte multe ori,dar și am renăscut tot de atâtea ori. Iubirea lui Hristos mă definește. ….Cred că m-am lăudat destul azi. Mulțumesc mult.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s