O dreptate iubitoare

O iubire dreaptă cu acela căruia i se oferă și de acela care o practică în acest fel , întotdeauna va limpezi lucrurile din jur și va aduce numai beneficii amândorura .
O dreptate iubitoare , adică să mustri cu blândețe aspră pe cineva atunci când știi că poate duce sau și alte aspecte asemenea acestuia , întotdeauna va aduce pace și în inima celui care mustră cu blândețe autoritară și în inima celui mustrat , căruia acum nu-i va mai rămâne decât să se îndrepte .
Indiferent cât de mândru ai fi, atunci când ești mustrat cu blândețe pe merit , simți nevoia de a te smeri , îndreptându-te . Cuvântul și starea pe care o poartă când este adresat lucrează în timp și foarte bine asupra omului în cauză, dacă este spus la timpul potrivit .

Ochii Caprui

Fotografie: O iubire dreaptă cu acela căruia i se oferă și de acela care o practică în acest fel,  întotdeauna va limpezi lucrurile din jur și va aduce numai beneficii amândorura. 
O dreptate iubitoare, adică să mustri cu blândețe aspră pe cineva atunci când știi că poate duce sau și alte aspecte asemenea acestuia, întotdeauna va aduce pace și în inima celui care mustră cu blândețe autoritară și în inima celui mustrat, căruia acum nu-i va mai rămâne decât să se îndrepte. 
Indiferent cât de mândru ai fi, atunci când ești mustrat cu blândețe pe merit, simți nevoia de a te smeri , îndreptându-te. Cuvântul și starea pe care o poartă când este adresat lucrează în timp și foarte bine asupra omului în cauză, dacă este spus la timpul potrivit .

Ochii Caprui

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s