Mintea naste ganduri iar inima sentimente

E frumos să îți păstrezi inima curată având gânduri bune la adresa oricui . Astfel nu poți purta pică nimănui și ai șansa să vezi viața nu din punctul tău de vedere , ci așa cum este ea cu adevărat . Dar pentru acest lucru trebuie foarte mult exercițiu interior . Gândește-te suflete drag la lucrurile pe care le vei descoperi parcurgând cu răbdare aceste rânduri . Nu scriu de formă ,  ci pentru tine . Așa că va trebui să tratezi cu seriozitate gândurile mele întemnițate de dragul tău în aceste fraze fugare , dar foarte importante . Orice gând care trece de poarta minții și ajunge în suflet , în inimă , devine un sentiment . În funcție de cât stă acolo , își va obține efectul devenind o stare . Poate să fie o stare de moment sau o stare cronică de ani de zile . Mintea naște gânduri iar inima sentimente . Sentimentele care stau mult în inima devin stări . Îți păzești mintea , îți păzești inima . Stai de veghe asupra inimii tale ? Atunci reușești să fii conștient de viața ta și de evenimentele pe care le trăiești .
Patimile sunt obișnuințele rele ale minţii și obiceiurile tiranice ale inimii . De ce tiranice ? Pentru că le ești rob , ele devenind a doua fire a ta . Ajungi să îți manifeşti patimile fără să fii conștient de acest lucru . Iar o patimă nu aduce nimic bun nici ție și ce este mai rău , este că nici celui de lângă tine . Ea va distruge frumosul din tine cu încetul, sistematic . Și în funcție de cât de puternică este îți va distruge tot ce ai mai important în viață sufletul ; oamenii pe care îi iubești ;  serviciul și altele . Patima nu este numai un păcat să zicem , sau o plăcere care te stăpânește involuntar . Patima poate fi și afecțiunea pentru o persoană pe care tu o pui mai presus de orice în clasamentul vieții tale .
Ochii Caprui
(Va urma )
Fotografie: E frumos să îți păstrezi inima curată având gânduri bune la adresa oricui. Astfel nu poți purta pică nimănui și ai șansa să vezi viața nu din punctul tău de vedere, ci așa cum este ea cu adevărat. Dar pentru acest lucru trebuie foarte mult exercițiu interior. Gândește-te suflete drag la lucrurile pe care le vei descoperi parcurgând cu răbdare aceste rânduri. Nu scriu de formă , ci pentru tine .Așa că va trebui să tratezi cu seriozitate gândurile mele întemnițate de dragul tău în aceste fraze fugare, dar foarte importante. Orice gând care trece de poarta minții și ajunge în suflet, în inimă, devine un sentiment.  În funcție de cât stă acolo , își va obține efectul devenind o stare. Poate să fie o stare de moment sau o stare cronică de ani de zile. Mintea naște gânduri iar inima sentimente. Sentimentele care stau mult în inima devin stări. Îți păzești mintea, îți păzești inima.  Stai de veghe asupra inimii tale ? Atunci reușești să fii conștient de viața ta și de evenimentele pe care le trăiești.  
    Patimile sunt obișnuințele rele ale minţii și obiceiurile tiranice ale inimii. De ce tiranice ? Pentru că le ești rob , ele devenind a doua fire a ta. Ajungi să îți manifeşti patimile fără să fii conștient de acest lucru. Iar o patimă nu aduce nimic bun nici ție și ce este mai rău, este că nici celui de lângă tine. Ea va distruge frumosul din tine cu încetul, sistematic. Și în funcție de cât de puternică este  îți va distruge tot ce ai mai important în viață: sufletul; oamenii pe care îi iubești; serviciul și altele. Patima nu este numai un păcat să zicem, sau o plăcere care te stăpânește involuntar. Patima poate fi și afecțiunea pentru o persoană pe care tu o pui mai presus de orice în clasamentul vieții tale.

Ochii Caprui

   (Va urma )
Reclame

Un comentariu la “Mintea naste ganduri iar inima sentimente

  1. […] Mintea naste ganduri iar inima sentimente. […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s