Cugetari

Nu păşi îngândurat în viaţă,pentru ca viaţa să nu se sperie de gândurile tale si sa fugă .Tine fruntea sus , limpede , lăsînd rugăciunea să curgă-n tine în orice situaţie .

Dacă vrei să fii dezamăgit , fii „dezamăgit „de neputinta diavolului de a zădărnici planurile lui Dumnezeu din viaţa ta. Astfel vei avea un duh vesel , mereu încrezător în Pronia Divină .

Când eşti supărat că nu ti-a ieşit pasenta pe ziua respectivă , răzbună-te cu o bucurie ivită-n rugăciune. Vei realiza cât de schimbător eşti si cât de important este sa stii sa infrunti intotdeauna răul cu binele.

Iubeşte greul si astfel vei realiza cât de uşor este sa trăiesti .

Obişnuieşte-te din plin cu răul pe care ti-l fac alţii , ca sa poţi sa ai putere sa duci in orice situaţie binele până la capăt .Astfel vei vedea cine eşti cu adevărat si tu ….si ceilalţi .

Ura este neputinta de a trăi …trăieşti atunci când urăsti răul din tine cu desăvârşire .

Nu fii dezamăgit de viaţă prieten drag…fiecare clipă este un prilej de izbândă nebănuita…Dumnezeu există , trebuie doar  să-i vorbeşti !!!

Ochii Căprui

Fotografie: Cugetări(2)

     Nu păşi îngândurat în viaţă,pentru ca viaţa să nu se sperie de gândurile tale si sa fugă.Tine fruntea sus,limpede,lăsînd rugăciunea să curgă-n tine în orice situaţie .

     Dacă vrei să fii dezamăgit,fii "dezamăgit "de neputinta diavolului de a zădărnici planurile lui Dumnezeu din viaţa ta.Astfel vei avea un duh vesel,mereu încrezător în Pronia Divină .

      Când eşti supărat că nu ti-a ieşit pasenta pe ziua respectivă ,răzbună-te cu o bucurie ivită-n rugăciune.Vei realiza cât de schimbător eşti si cât de important este sa stii sa infrunti intotdeauna răul cu binele.

    Iubeşte greul si astfel vei realiza cât de uşor este sa trăiesti .

    Obişnuieşte-te din plin cu răul pe care ti-l fac alţii,ca sa poţi sa ai putere sa duci in orice situaţie binele până la capăt .Astfel vei vedea cine eşti cu adevărat si tu ....si ceilalţi .

     Ura este neputinta de a trăi ...trăieşti atunci când urăsti răul din tine cu desăvârşire .

    Nu fii dezamăgit de viaţă prieten drag...fiecare clipă este un prilej de izbândă nebănuita...Dumnezeu există ,trebuie doar să-i vorbeşti !!!

           Ochii Căprui

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s