Urare

Dacă anul acesta sufletul nu ți-a zâmbit măcar o clipă din pricina furtunilor prin care ai trecut , atunci „Sus capul ! „pentru că un nou an dăruit de Dumnezeu te așteaptă și iți dă șansa să ai puterea de a repara atitudinea din trecut.
Dacă anul acesta ai realizat foarte multe cu darul Celui de Sus , atunci nu uita să îți propui în anul care bate la ușă , să mulțumești lui Dumnezeu cu aceeași bucurie și optimism în necazurile pe care le vei avea și să nu uiți nici o clipă că Dumnezeu te vrea un Om deplin.
Dacă vrei din tot sufletul sa realizezi ceva valoros în viața ta în anul care vine , atunci nu uita cine ești, ce vrei și cum te vei duce în clipa sortită fiecăruia dintre noi să dea răspuns la judecată.
Sunt mulți de „Dacă ” și ” atunci ” care așteaptă să îți pecetluiască soarta , să îți schimbe gândirea, să îți maturizeze sufletul în anul care vine. Dar mai presus de toate , nu uita de Dumnezeu și de faptul că ești un actor grăbit să iasă din scena tumultoasă a vieții, care acum își joacă rolul cel mai important; acela de Om.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

În altă ordine de idei , anul acesta Ochii Caprui și-a făcut mulți prieteni și mulți oameni sinceri cu ei însăși , deschiși la minte , i-au citit postările , rămânând astfel cu amintiri și impresii plăcute. Cu unii probabil s-a mai ciondănit pentru credință și adevăr acest personaj misterios care poartă numele de ” Ochii Caprui ” , dar nu a făcut-o niciodată cu răutate asupra cuiva , întotdeauna a lăsat loc de „Bună ziua ! ” și a știut să impună o atmosferă de căldură sufletească. De pe pagina sa au plecat mulți , dar au venit și mai mulți , iar acest lucru este unul îmbucurător. Dar să știți că nu popularitatea îl entuziasmează sau îl inspiră , ci sinceritatea dragostei oamenilor care îl înconjoară sau îi citesc postările. Nu ar avea nici un interes să fie altfel decât ceea ce spune sau ceea ce scrie acest personaj, pentru că în viaţa reală nu e un scriitor , poet, prozator , ci un om simplu , dar mai ales un anonim. Iar acest lucru îi este de ajuns.

☆☆☆☆☆☆☆●●●●●☆☆☆☆☆●●●●●☆☆☆☆☆☆

Am scris la persoana a treia despre mine pentru prima oară , dar am făcut-o pentru cei care nu mă cunosc încă . Cu multă bucurie în suflet , mulțumesc în mod deosebit tuturor prietenilor mei de pe această pagină, mai ales acelora care mi-au știut frământările duhului și au știut să mă încurajeze să scriu și să fiu în continuare , să fac parte din viața lor ca ” Ochii Caprui „, un personaj misterios și controversat , dar cu un suflet cald. Vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ati oferit-o. Pe toți vă pomenesc în rugăciunile mele.
În anul care vine urez mult spor duhovnicesc , căldură sufletească deosebită cât mai multă și dragoste fierbinte de Doamne Doamne și de aproapele cât încape.

Ochii Caprui

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s