Ceva de reținut pentru fiecare dintre noi…

Există în viață momente delicate când nu poți vorbi cu zâmbetul pe buze despre durerile tale. Pentru că le-ai trăit din plin intensitatea.
Dar va veni vremea când vei putea vorbi despre ele ca despre durerile altcuiva. Și atunci te vei mira de tine, de ușurința pe care ai căpătat-o degajandu-te. Cine crezi că ți-a dat această putere ? Timpul care a trecut? Oamenii pe care ți i-a trimis Dumnezeu la momentul respectiv? Atitudinea plină de optimism pe care te-ai străduit să ți-o formezi din plin ? Dorința înverșunată de a trece în viață drept un om puternic ? Eu cred că toate la un loc, dar în primul rând DUMNEZEU.

Au existat și vor mai exista clipe năvalnice de bucurie sfântă, când lacrima recunoștinței Îți răcorește sufletul îngreunat de atâtea nelegiuiri ce se petrec sub ochii noștri. Și totuși….Ai puterea să zâmbești în durere. Ți-e frică de cele mai multe ori să vorbești despre bucuria pe care o trăiești , cu sufletul deschis, de teamă că se va risipi și tristețea îi va lua locul iarăși. Dar te riști și vorbești însuflețit, cu tot avântul unui suflet bucuros. Împarți bucurie, aduci speranță, creezi dragoste, provoci însuflețire, încurajezi oamenii. Cine iți dă oare puterea să faci toate acestea ? Numai DUMNEZEU.

Ești ceea ce trăiești dacă trăiești frumos.
Ești ceea ce iubești, dacă iubești frumos.
Ești ceea ce îți dorești, dacă crezi frumos în Dumnezeu și în visele tale.
Când rănile trandafirului tău din suflet se vor fi închis, atunci petalele virtuților udate de lacrima recunoștinței și îngrijite de lumina credinței, vor înflori în văzul bucuriei tuturor, depănând amintiri ce au durut atunci iar acum ne bucură.
Și toate acestea datorită numai și numai Ție Doamne !

Suflete drag, oricine ai fi, oriunde ești, astăzi să lăsăm viața să curgă, durerile să treacă și bucuria să își spună cuvântul ei demn de ascultat și să ne bucurăm unul de altul; tu bucurându-te de viaţă prin intermediul cuvintelor mele , iar eu bucurându-mă de darurile lui Dumnezeu prin prezența ta din sufletul meu.

Ochii Caprui

 

Reclame

5 comentarii la “Ceva de reținut pentru fiecare dintre noi…

 1. Ileana spune:

  Buna dimineata! Au mers direct la sulfet cuvintele tale! Multumesc! O zi binecuvantata!

  Apreciat de 1 persoană

 2. ami spune:

  Minunate cuvinte… Adevar pur… Multumesc! Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. ” În această lume‚ cei care aparțin «Împărăției lui Dumnezeu» au de suferit‚ dar ei sunt singurii care cu adevărat sunt conectați la voia lui Dumnezeu și împlinesc ceea ce trebuie întreprins de către Dumnezeire în viața omului…”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s