Sinceritate

Dacă durerea din suflet te-a făcut să alergi la Dumnezeu în clipele crâncene de cumpănă, aceasta nu înseamnă că ai alergat la El fiindcă Îl iubești sau ÎL iubeai. Te înșeli. Fii sincer cu tine. Ai alergat la El fiindcă aveai nevoie de El și nu mai era nimeni altcineva care să te fi putut ajuta în felul în care a făcut-o El.

Dacă alergi după minuni și Îl consideri pe Dumnezeu o loterie , ispitindu-l, atunci nu ai decât să îți asumi riscurile unui jucător de loterie. Dumnezeu nu îți dă pentru că îți este dator cu vreun lucru, ci pentru că te iubește. Iar dacă Dumnezeu în mintea ta e doar o loterie de minuni atunci când ai nevoie , spune-mi și mie te rog frumos unde ai văzut tu ca o loterie să își iubească jucătorul ?!!!

Dacă ai avut nevoie de Dumnezeu când și când , deci nu tot timpul, ci doar în anumite momente ale vieții tale, atunci te rog frumos să nu ai pretenția de a te numi credincios , ci doar că poți să spui că L-ai întâlnit pe Dumnezeu în viața ta și că te-a ajutat. Credința fără fapte este moartă , iar dacă nu iubești pe cineva atunci nu poți spune că tu crezi în El.

Dacă te ferești de tot ce înseamnă El , atunci ai grijă pentru că îți renegi propriile rădăcini și singur îți clădești suferința de a nu putea iubi și a evita să fii iubit.

Ochii Caprui

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s