În Palmele Cuvintelor

Rezemate cu grijă de visul melancolic al unei nopți de vară sau transpirând a fericire sub apăsarea ușoară a unei fragile emoții , Palmele Cuvintelor sunt cele ce îți mângâie fruntea catifelata a sufletului, îți îndreaptă nepătimaş incandescentele porniri ale inimii tale zvelte și jucăușe spre dorința de a împlini desăvârșit ființa efemeră a visurilor celor ce au fost înainte de noi , redau minuțios de sensibil frânturi de gânduri ce plutesc pe aripile unei bătăi de inimă mereu tânără, mereu plină de farmecul vigorii unui vis, mereu cu zâmbetul ce-şi ascunde imensa durere a unui suflet curat ce îi aflase taina.
Palmele Cuvintelor sunt cele care vindecă spectaculos de repede durerea unui suflet rănit de iluziile sale, deși tot ele ar putea la fel de bine adânci rana , fără să le fi păsat câtuși de puțin de acțiunea lor.
Palmele Cuvintelor sunt cele mai frumoase instrumente nobile pentru a purta bătăile unei inimi pline de dulceața rugăciunii spre netezitele cărări ale Cerului , de atâția pași de îngeri grăbiți să ducă jertfa de bun prinos la Doamne Doamne.
Palmele Cuvintelor nu sunt pentru a mustra cu patimă obrăznicia neputinței omenești, ci pentru a aduce la bun liman orice suflet însetat de cunoașterea sa și a bunei cuviințe.
De aceea, văzând Dumnezeu că avem nevoie de un loc unde să poposească taina gândurilor frumoase și unde am putea ascunde sau da la iveală comoara de sentimente nobile, ne-a dat Palmele Cuvintelor.
În Palmele Cuvintelor smerit îmi așez sfios a mea rugă-n faptul unui ceas de taină. …Doamne !

Ochii Caprui

Un comentariu la “În Palmele Cuvintelor

  1. smaranda64 spune:

    Ingrozitor de frumos! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s