Astazi

Astăzi eu m-am întâlnit cu mine în fiecare om căruia i-am ascultat durerile.

Durerile mele pe care le ignoram ,le-am găsit stând biruitoare în sufletul tău ,și enervăndu-mă pe ele ,mi le-am luat acasă,pentru ca tu să fii liniștit.

Bucuriile mele de care nu mă mai saturam ,le-am găsit stând emoționate în sufletul tău. Și mi-a plăcut la nebunie gestul lor, de-a vizita și sufletele celor pe care îi iubesc, așa că le-am dat voie să stea la tine cât poftesc ,pentru ca tu să fii bucuros.

Visurile mele,idealurile mele de om moral le-am găsit frumos îngrijite în grădina sufletului tău, așa că le-am poruncit să te asculte întocmai ,și mi-am dorit ca dorul de ele să nu te lase niciodată,pentru ca tu să poţi fi un om împlinit.

Am rămas mirat văzând că focul credinței mele era de puternic în sufletul tău ,încât orice neputință a vieţii, datorită lui ,ai trecut-o cu demnitate. Am văzut că te străduiești să-l menții. Și atunci am suflat în el cu suflare de dragoste, ca să ardă mai tare. Astfel ,pentru ca tu să fii un om credincios.

Dezamăgirile mele nu au lipsit nici ele de la prezența pe care am făcut-o în sufletul tău, dar am văzut că ai mai multă putere să le înfrunți decât mine, și atunci le-am lăsat in sufletul tău, știind că te vor face mai puternic.

Iubirile mele erau și ele la tine, ca niște zâne inocente ,pline de o durere frumoasă. Stăteau așezate la rând ,una după alta,măsurând timpul în momente și nemomente . Și tu și eu ,eram mirați de cât de frumos de dureros am putut iubi.

Astăzi ,ca și ieri, ca și mâine, mă voi întâlni cu mine în fiecare om pe care îl voi întâlni în drumul vieții mele. Ne vom recunoaște unul celuilalt, durerea, iubirea, credința, idealurile, dezamăgirile și bucuriile .Ne vom contopi in necuvinte, dar vom rămâne diferiți și aceiași.

Sentimentele sunt cele care ne aseamănă ,iar intensitatea cu care le trăim este cea care ne definește ca identitate proprie.

Ochii Caprui

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s