Ritmuri

     Ritmuri

Crezi tu că dacă inima ta pune așa de mult accent pe numărul bătăilor inimii celuilalt pentru tine, oare nu se înșeală ? Nu zic să te îndoiești de sinceritatea sentimentelor celuilalt , dar nici să ai tendința bolnăvicioasă de a pune pe primul loc orice bătaie de inimă ivită în cinstea dragostei pe care ți-o poartă.

Iar dacă , fără să vrei , ai observat că inima celuilalt nu bate același ritm al vieții pe care ți-o dorești tu de la el , sau nici măcar nu seamănă pe departe , atunci de ce insiști să mai continui o visare aidoma unei otrăvi dulci ? Nu îți pierde timpul și nu te amăgi cu vise în care Dumnezeu nu are ce să caute. Știu că motorul vieții tale e afecțiunea , dar el poate fi alimentat și altfel. Nu iubești, nu trăiești. Dar dacă iubești fantome , ajungi să trăiești ca o fantomă care toată viața ei și-a pierdut-o , trăind iluzii la umbra unui vis . Roagă-te mai mult ca să poți să îți dai seama că tu meriți mai mult decât o iluzie. Cum îți deschide Dumnezeu ochii , nu ți-i deschide nimeni.

Ochii Caprui

image

Anunțuri

Un comentariu la “Ritmuri

  1. anisiaprincess spune:

    Acum constat câte foloase îmi aduce „armata pe viață”, că nu mai depind de bătăile de inimă a nimănui ci numai de mila lui Dumnezeu. Atât!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s