Lecții de viață (2)

Sunt mulți oameni care te iubesc, însă dintre aceștia sunt foarte puțini care te cred atunci când nu mai poți. Măsura iubirii lor pe care ți-o poartă este acolo până unde îi deranjezi cu ideile tale. Din acel punct, ei nu te mai iubesc, ci doar îți respectă valorile.
Sunt oameni care te cred când nu mai poți pentru că îți dau dreptate. Și ei au fost ca tine în aceleași situații. Dar puțini sunt dintre aceștia cei care te înțeleg cu adevărat. Oamenii te pot crede doar până în punctul pe care l-au experimentat și ei, însă mai departe sunt limitați și nu te pot înțelege, chiar dacă te cred pe cuvânt.
Sunt puțini oameni care te înțeleg și iți știu stările și nazurile, obiceiurile și mentalitatea. Aceștia îți sunt apropiați . Dar chiar și dintre aceștia, puțini sunt cei care te-ar înțelege în absolut orice situație și nu te-ar judeca sau compara cu alte cazuri. Oamenii care te înțeleg, se raportează la iubirea pe care o simt ei din partea Lui Doamne Doamne. Câtă iubire simt, atâta te pot înțelege și ajuta!
Dar oamenii care te-ar înțelege în absolut orice situație sunt doar câțiva. Câteva suflete dragi care nu sunt interesate decât de păcatele lor, pentru că inima lor este într-o continuuă pocăință și smerenie. Când ești smerit, ai pururea păcatele tale înaintea ochilor tăi, crezi și înțelegi pe oricine, nejudecând la ei nimic, însă judecând la tine totul.
Dacă ai găsit astfel de oameni în viața ta, păstrează-i. Nu se știe dacă mai găsești alții, pentru că aceștia s-au chinuit să devină ediție limitată, iar Doamne Doamne i-a ajutat.

Ochii Caprui

Reclame

Un comentariu la “Lecții de viață (2)

  1. anisiaprincess spune:

    Ochiul acesta din imagine mi se pare cunoscut … 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s