Pentru că oameni suntem

În clipele de bucurie sufletească, Doamne Doamne îți va descoperi gustul dulceții din înțelepciunea pe care suferința ți-a adus-o. Să nu te îndoiești nici o clipă de adevărurile pe care Dumnezeu ți le șoptește la urechile sufletului…..altfel, vei da mereu cu capul de tavanul vieții. Dumnezeu este izvorul iubirii, al iertării, al încrederii și a tot ce este bun în viața aceasta. Nu mai este nevoie să îți spun acest lucru. Mi-ai spus tu cândva acest lucru, când erai puțin mai fericit decât ești acum.
Am văzut cât de mult ai investit în oamenii pe care îi iubești atât, dar atât de mult….!!! Se merită într-adevăr, dar înainte de toate să nu uiți de sufletul tău. Totuși, ai văzut că indiferent cât de mult i-ai iubi, din când în când, chiar dintre cei mai apropiați, Dumnezeu rânduiește pentru smerenia de care ai atâta nevoie să te mântuiesti, ca să se mai supere pe tine sau să mai cadă câte unul dintre ei. Chiar dacă dai tot ce ai al tău, chiar dacă îi înveți lucruri bune, chiar dacă faci parte din educația lor, totuși aceste lucruri pe care ți le-am scris mai sus trebuie să se întâmple. Știi de ce anume cad oamenii pe care tu îi iubești și ei te iubesc enorm la rândul lor? Pentru că sunt oameni și omenește este a greși. Pentru că Dumnezeu vrea să înveți ce înseamnă a ierta și a te ruga plin de iertare pentru ei din tot sufletul tău, nu numai de suprafață. Iertarea este un sentiment Dumnezeiesc înainte de toate. E un sentiment profund. E o stare a inimii plină de o bunătate neasemuit de generoasă, o stare a unei inimi smerite. Tu trebuie să înveți să ierți pentru că Dumnezeu te iubește și în virtutea iubirii pe care ți-o poartă și El te-a iertat de foarte multe lucruri. Și tu ai căzut, chiar dacă Îl iubești enorm de mult pe El. Așa că…..și tu trebuie să ierți din tot sufletul. Ce este mai frumos decât să ierți și să iubești? Ce este mai dureros decât să nu ai liniște sufletească și să îți fie rușine să privești Cerul? Nimic. Nu înceta să fii un izvor al credinței, un exemplu al iubirii și un diamant al iertării în ochii celorlalți !!! Toți greșim mai mult sau mai puțin pentru că oameni suntem. Și tu….și eu!

Ochii Caprui

Reclame

Un comentariu la “Pentru că oameni suntem

  1. valeria spune:

    Pentru ca oameni suntem…. si neputinciosi fara ajutorul lui Dumnezeu. Un lucru am invatat : ca trebuie sa ne rugam iar restul face Dumnezeu. Problema este ca stau prost la capitolul rabdare. Din dragoste pentru persoana respectiva as vrea sa o stiu aproape de Dumnezeu cat mai repede. Dar lucrurile nu se intampla cand vreau eu ci cand considera Dumnezeu ca trebuie. Am inteles lucrul acesta si incer sa mi spun mereu lucrul acesta. Stiind cat de mult timp am petrecut eu fara de Dumnezeu, imi doresc ca si acea persoana sa-L cunoasca, sa se intoarca la El cu tot sufletul. Numai ca lucrurile nu tin doar de mine…
    Doamne ajuta suflete drag! Multumesc pentru tot!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s