M-au învățat ei

         

           M-au învățat ei…

        Au fost și cred că sunt clipe în viața fiecăruia dintre noi, nu numai a mea, când oamenii pleacă de lângă noi datorită unor dezamăgiri la care i-am supus fără voința noastră. Involuntar. Însă acești oameni, uită cu siguranță că acela care a fost în unele momente chiar mai mult decât s-ar fi putut ei aștepta sau chiar mai mult decât s-ar fi putut deduce din aparențe. ..era și el un om. Un om care s-a străduit să fie om în toate domeniile și în inimile tuturor. Doar că aparențele pe care le sesizezi în primă fază, nu arată acest lucru. Nu arată nuanțe. Decât numai lucrurile pe care ți le-ai fi dorit să le ai sau să le vezi la omul din tine. Din cauza aceasta, oamenii aleargă după oameni. Nuanțele se observă în timp, dacă ai răbdare și dragoste, lucruri necesare unui caracter nobil. Dacă nu ai…ai în schimb dezamăgiri. Așa stau lucrurile și pentru cei simpli,  și pentru cei complicați. Un lucru am învățat din toate acestea.  Să nu alerg după nimeni și să rămân același, indiferent de situație, timp, oameni sau sentimente.  Și chiar dacă nu aș fi dorit să știu sau să învăț asemenea lucruri, m-au învățat ei, cei pe care i-am dezamăgit. Și pentru acest lucru, vreau să le mulțumesc. 
            Unii îmi vor spune că nu e normal și nu poți să rămâi același. Dar în esență, se poate.  Mai ales pentru unul care știe importanța și valoarea absolută a acestui lucru. Nu e un mit, e o trăire.

        Ochii Caprui

image

Reclame

2 comentarii la “M-au învățat ei

  1. anisiaprincess spune:

    Eu merg pe principiu că nimic nu se întâmplă fără voia Domnului…”Domnul a dat,Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s