Alegeri

        Nu e importantă durerea pe care o ai. E important felul cum o depăşeşti, felul cum vei folosi urmările ei spre binele tău şi modul în care vei fi evoluat după ce durerea va fi trecut. Durerea e o poartă spre cunoaşterea voii Dumnezeieşti şi a cunoaşterii de sine.     
         Dar înainte de toate, e o consecinţă firească şi directă a felului tău de a trăi. Cât timp nu o accepţi, nu îi vei găsi enigma rezolvării. Şi chiar dacă o accepţi, dar nu vrei să treci peste ea, la fel:  ai doar enigma, nu şi cheia.
        A-ți accepta durerea ca o urmare firească absolută a alegerilor tale şi a pune rezolvarea ei pe seama voii şi milei lui Dumnezeu este un punct de pornire pentru toată suflarea.  Dar a vedea ca drept cea mai mare tragedie durerea ivită din despărţirea voii tale de voia lui Dumnezeu, este un punct de pornire numai pentru sufletele cu adevărat curate. 
         Şi chiar şi atunci….nu trebuie să deznădăjduieşti. Dumnezeu are soluţii pentru fiecare, inclusiv pentru tine. Totul este să vrei să începi şi să ai răbdare să o iei de la capăt. De data aceasta, să sperăm că vei alege varianta corectă a alegerilor tale.

           Ochii Caprui

image

Ochii Caprui

Anunțuri

Un comentariu la “Alegeri

  1. Anastasia spune:

    Durerea este îngăduită de Dumnezeu pentru desăvârșirea noastră,și tot prin ajutorul Lui putem să o depășim.Ajutorul și mângâirea spre care tind mereu de la oamenii pe care îi iubesc,poate veni mult mai târziu sau poate , niciodată.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s