Oare mai ştie omul de astăzi?

        Când nu ești conștient că fiecare suflet pe care îl iubești de lângă tine, are drumul său în viață, te clatini în interiorul tău. Uneori chiar mai mult decât ți-ai fi putut închipui vreodată,mai ales când observi că drumurile vieții vă despart, fără voia voastră, pentru binele fiecăruia dintre voi doi.
         Lipsa de credință, lipsa de răbdare în a observa cărările vieții și pașii care ar trebui urmați pentru a le putea bătători cu siguranță, iar nu pe bâjbâite, duce deseori la oftat și suspin prelung, mai ales seara, când la rugăciune, cu inima îngenuncheată de grijile zilei de mâine, spui acel cuvânt destul de neclar omului din ziua de astăzi: „Facă-se voia Ta, Doamne, precum în cer, așa și pe pământ „.
        Oare mai știe omul de astăzi, obișnuit de unul singur, să își ducă la bun sfârșit a doua zi planurile construite-n miezul nopții acelei zile, ce înseamnă să se lase în grija lui Dumnezeu? Sau cât de important este să înțeleagă că în viață sunt doi care muncesc pentru sufletul său și pentru bunăstarea sa: el și Dumnezeu?
      Poate unii știu, poate alții nu vor să știe, poate unii abia acum învață….

    

image

Ochii Caprui

Anunțuri

2 comentarii la “Oare mai ştie omul de astăzi?

  1. ane spune:

    Sa sti, ca eu ma rog sa-mi lumineze mintea si sufletul,mai departe ma descurc singura. si iî multumesc pentru tot,fara sa cer nimic.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Anastasia spune:

    Am cunoscut de multe ori că voia lui Dumnezeu este mântuitoare, chiar dacă prin îndărătnicia mea credeam că-i mai bine cum vreau eu…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s