Fapte

 Vine o vreme în viață, când cuvintele nu își mai au rostul. Se pierd pe undeva prin seva faptelor făcute până atunci. O simte toată lumea din jurul tău, o simți și tu, și atunci, dincolo de cuvinte, rămân faptele. 

    Ele vor vorbi mai departe în univers, despre tine, despre ce ai putut gândi sau simți atunci când le-ai făcut, ce anume bun sau rău a rezultat din ele, câți s-au bucurat că te au în preajma lor, sau câți au plâns pentru că au avut neșansa să te cunoască. 

     Tot faptele vor arăta concret, detaliat, ca sub lupa microscopului, cine ești, ce contribuție ai avut la realizarea altora, sau cât i-ai împiedicat pe alții să iubească. 

     Nu va trebui nimeni să scormonească după tine. Vor veni faptele și te vor pîrî  conștiincioase. Nu va fi nevoie nici de dreapta si înfricoșătoarea judecată, nici de reincarnare, nici de Iahve, nici de Buddha, nici de Mahomed, ca lumea care îți va ști faptele, să îți cunoască cu adevărat și în profunzime, caracterul si gândirea pe care le-ai avut,  atunci când le-ai săvârșit. 
      Iar când va veni acea vreme, când cuvintele nu își vor mai avea rostul, va fi prea târziu ca să te mai întorci din drum. 

      Ce ai făcut, e bun făcut.

                                     Ochii Caprui 

Reclame

Un comentariu la “Fapte

  1. nicolle spune:

    Adevarat !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s