Despre mine

Ochii Caprui Blog Nu cred ca as putea sa spun foarte multe lucruri despre mine,doar ca mi-am ales numele de anonim gândindu-ma la ochii căprui ai Mântuitorului din icoana , care prin privirea lor plină de gingăşie , mi-au mângâiat obrajii sufletului obosit in momentele de cumpăna ale vieţii mele tumultoase. Privirea lor m-a impresionat prin profunzimea ei plină de viaţă , o privire la fel de dulce mereu  si totuşi alta de fiecare data. Acest dar as dori din tot sufletul meu sa il aibă si scrierile mele către cititor ; sa fie aceleaşi ca formă a cuvintelor dar ca esenţă sa fie dupa starea inimii pe care o va avea cititorul in momentul în care va citi si reciti frânturi din sufletul meu , aşternute cu multa sinceritate , pe o foaie de blog . Sentimentul predominant care ma determina într-un mod înflăcărat , chiar pasional , sa scriu aceste frânturi , este dragostea faţa de Hristos ,  sentiment de bucurie ce doresc a-l împărti cu toată lumea care îi poate înţelege sensul. Chiar ma gândeam într-o zi , citind câtă complexitate , profunzime , simplitate are schimbul de cuvinte pline de dragoste între doi oameni , că dacă as aşterne pe hârtie tot procedeul de sentimente de dragoste faţa de Hristos , (procedeu care are loc in inima simpla a unui om), lumea care ar citi acest lucru ar rămâne total bulversata văzând frumusetea sentimentelor. Nu sunt lucruri noi , dar sunt lucruri actuale ,  care zic eu ca trebuie descoperite. E inexplicabil de frumos sa fii îndrăgostit de Hristos pentru totdeauna , iubirea pentru El neavând termen de comparatie . Cugetari , mahniri , bucurii , proză , poezie , sunt forme scrise ale unor mici frânturi de suflet , menite sa definească într-o formă mai simpla , sau mai ampla , trăirile interioare ale multor suflete îndrăgostite de Hristos odată pentru totdeauna . Sufletele care sunt , care se vor ivi , sau care isi vor descoperi latura frumoasa a unei vieţi spirituale , cu sigurantă vor poposi aici , sa-si tragă puţin răsuflarea la umbra unor scrieri….. Iar dupa aceea isi vor continua discret mersul lor tacit pe drumul vieţii spirituale , bucuroase ca si-au putut găsi sentimentele lor definite , uitate in plapanda licarire de lumină a unei experienţe omeneşti numita „Ochii Căprui”.

Ochii Căprui

12 comentarii la “Despre mine

 1. Ileana spune:

  Am ramas fara cuvinte! Ma bucur cand descopar oamenii minunati, cand am ce invata si cand viata mea are sens datorita lor! O seara frumoasa!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Giorgiana Mihăescu spune:

  Prietenul meu doar din cateva randuri…>:D<

  Apreciat de 2 persoane

 3. sharabagiu spune:

  Din aproape in aproape, de pe un blog, de pe altul ne adunam si ne facem cunoscuta, marturisita dragostea pentru Hristos. Bine te-am gasit!

  Apreciat de 2 persoane

 4. ” Adevărata lumină este lumina care iese din interiorul sufletului uman‚ care își mărturisește altora secretul sufletului său și îi face pe alții fericiți…”

  Apreciat de 2 persoane

 5. anii66 spune:

  Sunt un taur. Taurii sunt tacuti, nu poseda aceasta mare taina, a folosirii gingase a cuvintului. Dar ceea ce simte sufletul meu, cind citeste ceea ce puneti pe hirtie cu atita maiestrie si gingasie, cu siguranta se vede si in ochii mei. Multumesc de fiecare data, bunului Dumnezeu, cind gasesc pagini atit de sensibile, se duioase. Multumesc!

  Apreciat de 1 persoană

 6. emilia tantel spune:

  sunt fericita sa gasesc inca un suflet minunat…multumesc cerului ca m-a indrumat catre acest blog…am cu ce sa-mi umplu golul inimii ratacite

  Apreciat de 1 persoană

 7. emilia tantel spune:

  Iubesc si dansez pe aripi de inger orice zi in care Dumnezeu vorbeste prin acest suflet deosebit. Mesajul fiecarei zile in care deschid si citesc postarile, il primesc ca pe un dar venit din ceruri…ma rascoleste si ma imprastie si … cat e de frumos sa plutesti…!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s